jouw yoga en meditatie coach
Claudine Drees


yoga en meditatie coach:
Ik ben Claudine Drees een Hatha yoga-, Kriya yoga- en meditatie beoefenaar sinds 1998. Ik ben een Ananda yoga instructeur en leef tussen Brussel en Rome.

Ik ben  trainer en coach in management-, communicatie skills en stress management met mijn eigen bedrijf  CD Consulting International.

Wat zijn mijn drijfveren om MEY te creëren?

Toen ik aan mijn eerste yogalessen deelnam in de jaren 90,voelde ik meteen dat dit een uitstekende activiteit was voor mijn lichamelijk en psychologisch welzijn, ik verstond toen echter nog niet de redenen. Na zoveel jaren van het beoefenen en zoeken naar antwoorden, wil ik nu mijn kennis en kunde die ik over de jaren heb opgedaan,  delen met anderen.

Ik heb vele leraren gekend op mijn pad en ik ben hun enorm dankbaar; Anthony Robbins, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Paramhansa Yogananda, Swami Kriyananda, Jayadev Jaersky, Thich Nath Hanh…
Elkeen heeft mijn leven en mijn activiteiten verrijkt.

Vroeger was ik veel nerveuzer, angstiger en ongeduldig, ik wilde altijd dat de dingen zo snel mogelijk waren afgewerkt zodat ik naar het volgende kon lopen. Ik leefde in de toekomst. Op deze manier werd ik geleefd door omstandigheden en ik had ook geen goed ontwikkeld zelfvertrouwen en zelfbeeld. Meestal was ik in twijfel maar dat toonde ik niet, ik leefde als een dynamische “go-getter”, ik dacht dat dat van mij verwacht werd… 

Mijn pad naar meer zelfbewustzijn startte  1997 en gaat als maar verder. Enkele jaren later ontmoette ik een wijze man die me zei: “Claudine, het instrument wordt gezegend door wat er door vloeit” , ik begreep niet echt wat hij bedoelde, maar later werd het me alsmaar duidelijker. Ik kreeg het inzicht dat vaak “opinies van andere mensen” en “mijn angsten” de kwaliteit van wat door mij vloeide bepaalden en dat ik niet leefde vanuit mijn innerlijke kern van wijsheid, liefde, vrede en vreugde… Dit steeds verder groeiende bewustzijn om voor mijn innerlijke kwaliteiten te kiezen, maakt me vandaag gezonder, weerbaarder, rustiger en gelukkiger.

Ik denk dat in onze huidige Westerse maatschappij velen onder ons zoeken naar oplossingen om uit de malle molen van een gestresseerd leven te stappen en een gelukkiger leven willen leiden.
Ik wil jou helpen om jezelf te connecteren met je innerlijke kern van vreugde en rust om van daaruit te leven in deze turbulente wereld, dan verandert alles. Dit is een proces…yoga asanas, mindfulle meditatie en energie opladende oefeningen zijn belangrijke sleutels om dit te bereiken.
Ik hoop dat je me laat weten hoe je evolueert…ik kijk uit naar je berichten via de contactpagina.

Claudine “Kripaaji” Drees,

Yoga en meditatie coach


Wil je met MEY je kracht en flexibiliteit ontwikkelen op fysiek en mentaal niveau. Wil je bovendien meer innerlijke rust en vreugde ervaren in je leven.

Bestel een DVD voor urenlang MEY plezier waar en wanneer je wil, ik verheug me om samen met jou te oefenen!

Ga terug van Yoga en meditatie coach naar de Homepagina

Wil je meer weten?

Wil je met  MEY aan de slag!

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief;

 

Geef hieronder je e-mail adres en naam op. De nieuwsbrief ontvang je in je mailbox.

Enter Your E-mail Address
Enter Your First Name (optional)
Then

Don't worry — your e-mail address is totally secure.
I promise to use it only to send you MEY newsletter.